Bivši prvi igrač svijeta: Ne želim reći da je Đoković lažljivac, ali...

Foto: Epa

NEKADAŠNJI najbolji tenisač svijeta, a danas trener Carlosa Alcaraza Juan Carlos Ferrero komentirao je titulu Novaka Đokovića u Australiji i sve češće optužbe na račun srpskog tenisača da je lažirao ozljedu na turniru u Melbourneu. Španjolac tvrdi da je Novak ozljedu izmislio. 

''Ne želim reći da je lažov, ali reći ću da mi je teško shvatiti kako je igrao s rupturom. Rekao je da mu je pukao mišić. Mislim, teško da bi se kretao kako se kretao ako je tako. Očigledno je u stanju izdržati brutalnu bol, što bi bilo sjajno za njega i zaslužio je pobjedu'', rekao je Ferrero i nastavio:

''Osobno, nakon što sam cijelu karijeru imao problema s ozljedama, vidim to kao vrlo tešku situaciju, ako ne i nemoguću. Kada on kaže da će to objasniti i kada direktor turnira kaže da je ozljeda bila prisutna, onda morate vjerovati onome što kažu'', zaključio je Ferrero.

Đokoviću je to bila deseta jubilarna titula na Australian Openu, a ujedno mu je to bio i 22. Grand Slam, čime se izjednačio na vrhu s Rafaelom Nadalom.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.