Bivši trener Hajduka ima novi posao

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

NOVI trener Septemvrija iz Sofije postala je bugarska legenda Krasimir Balakov. On će na čelu kluba iz bugarske metropole zamijeniti Svetoslava Petrova. Petrov je dogovorno raskinuo ugovor s klubom nakon poraza od gradskog suparnika Levskog rezultatom 0:2 na domaćem terenu u utakmici 29. kola elitnog ranga bugarskog nogometa..

"Promjena je bila nužna s obzirom na krizu rezultata u posljednjih nekoliko utakmica. Sa Svetliom smo se sporazumno rastali. Novi trener je Krasimir Balakov. Ne pitajte me za detalje. U subotu u 14 sati službeno ćemo ga predstaviti medijima. Tada ćete saznati sve što vas zanima. Nadam se da ćemo s legendom Balakovom na čelu Septemvrija u preostalim utakmicama do kraja prvenstva osvojiti dovoljno bodova i zadržati mjesto u prvoj ligi, što nam je glavni zadatak", izjavio je predsjednik kluba Rumen Chandarov.

Balakov je u sezoni 2011./12. trenirao Hajduk, u kojem je proveo malo manje od godinu dana prije nego što je otišao u njemački Kaiserslautern. Vodio je i Grasshoppers, St. Gallen, Černomorec, Litex, Etar, CSKA 1948 i bugarsku reprezentaciju. Kao igrač je upisao 92 nastupa za reprezentaciju, a igrajući za Stuttgart osvojio je njemački kup.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.