HAJDUK

Bivši trener Hajduka odvodi s Poljuda jednog od najboljih igrača za 250.000 €?

Foto: PIXSELL

HAJDUK bi mogao ostati bez jednog od najboljih igrača zadnjih sezona. Kako tvrdi Dalmatinski portal, veznjak Hamza Barry blizu je prelaska u mađarski MOL Vidi, nekadašnji Videoton, a želi ga dovesti trener Joan Carrillo, bivši trener Hajduka.

Hamza ima ugovor s Hajdukom još šest mjeseci, a Bijeli žele nešto i zaraditi pa bi ga prodali ove zime. On nije produljio ugovor sa splitskim klubom, a navodno bi Hajduk njegovom prodajom dobio pola milijuna eura, no kolika god odšteta na kraju bila, Splićani moraju dijeliti 50:50 s Hamzinim bivšim klubom Apollonom.

Tako bi Hajduk dobio 250 tisuća eura za jednog od boljih veznjaka HNL-a. Transfer je i dalje neizvjestan jer Hamza traži visoke uvjete od mađarskog prvoligaša, ali to mu je trenutno najbolja opcija za odlazak.

Prema Transfermarktu, Hamza je jedan od najvrjednijih Hajdukovih igrača, cijena mu je milijun i 300 tisuća eura. Na Poljud je došao prije dvije godine i do sada upisao 122 nastupa, deset golova i 11 asistencija. Reprezentativac je Gambije za koju je igrao u 13 utakmica.

Bijeli su trenutno bez trenera, a nedavno je u klub ušao Mario Stanić kao savjetnik Marinu Brbiću. Prvi Stanićev potez bio je otkaz Damiru Buriću.

Hajduk od klasičnih veznjaka ima Nejašmića, Jurića, Kalika, Teklića, Hamzu i Bradarića, koji bi na ljeto mogao otići jer je na početku sezone došao na posudbu iz Cagliarija.

Siguran potez Hajdukovih čelnika bit će povratak Adama Gyurcsa na ljeto koji je trenutno na posudbi u Puskas Akademiji, za koju je u 12 nastupa zabio sedam golova i podijelio dvije asistencije.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.