BORILAČKI SPORTOVI

Bivši UFC borac o Rakiću: Gadi mi se ono što je napravio

Foto: EPA

CHAEL Sonnen prokomentirao je nastup Aleksandra Rakića na UFC Fight Nightu u Stockholmu. Nije puno pričao o borbi i sjajnom nokautu, većinu vremena posvetio je Rakićevom ponašanju nakon borbe. 

Bivši UFC borac poznat je kao osoba bez dlake na jeziku i upravo zbog toga ima velik broj pratitelja na svom YouTube kanalu na kojem je prokomentirao i Rakića.

“Tip je došao u Švedsku i pobijedio respektabilno ime poput Jimija Manuwe, a onda je odradio poseban način proslave pobjede. Prvo je pokazao publici da zašute, a onda je stavio ruke u položaj spavanja. To je bio jeftin, gadovski potez, bez ikakvog sportskog duha. I to mi se sviđa, mislim da je sjajno! Ali ima tu par problema”, rekao je Sonnen pa pojasnio:

“Prvi je problem taj što to nije njegov potez, ukrao ga je od Thiaga Silve koji je to napravio prvi. Druga stvar, ako ćeš igrati jednu vrstu lika, onda ga odigraj do kraja. Uspio si razbjesniti publiku, odjednom su te mrzili i onda se u intervjuu ideš ispričavati za to što si napravio. Što radiš meni kao fanu? Odvedeš me u jednom smjeru i natjeraš me da te mrzim. Uspio si napraviti da te zapamtim. Možda neću zapamtiti tvoje riječi, ali zapamtit ću osjećaj koji si u meni izazvao. I onda me odjednom odvučeš u drugom smjeru, želiš li biti dobar ili loš tip. Time si me opet odvukao na sredinu gdje me nije briga za tebe.”

Sonnen si je dao truda pa je dodatno obrazložio svoje riječi. 

“Postoje dva načina ponašanja nakon takve borbe. Loš tip će vrijeđati Švedsku, jednostavno je, ali upalit će svaki put. Ne treba ti puno kreativnosti, ali dobit ćeš reakciju. Dobar tip će pohvaliti Švedsku, što je isto jednostavan i jeftin potez, nije čak ni iskren ni kreativan, ali isto će upaliti. Dakle, nakon što je napravio ono prvo, on odjednom govori kako voli Švedsku. Zgrožen sam kako jeftino je to napravio. Ne mogu mu prigovoriti zbog vještina, impresionirao me. Ono nakon toga, treba malo poraditi na tome”, rekao je Chael na kraju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.