DINAMO - SLAVEN 1:0

Bjelica: Dvojicu igrača vraćamo u život

Foto: Pixsell

DINAMO je u 11. kolu HNL-a pobijedio Slaven Belupo golom Brune Petkovića iz penala u 5. minuti i tako zadržao korak s Hajdukom.

Momčad Nenada Bjelice igrala je s manje od pola gasa i rutinski je došla do pobjede, a od prve minute je igrao Francois Moubandje, koji je ljetos došao iz Francuske. Zadnjih 20 minuta dobio je i Izet Hajrović, koji se ove sezone jako muči s formom.

"Njih dvojicu vraćamo u život. Moubandje je odigrao dobro, ali teško mu je igrati bolje kad ne nastupa u kontinuitetu. Hajrović je dobio nešto manje minuta, ali obojica dobro treniraju i u određenom trenutku u ovoj sezoni ćemo ih sigurno trebati", rekao je Dinamov trener pa se osvrnuo na utakmicu:

"Da smo zabili drugi gol, oni bi se otvorili. Dobro su se branili, a mi smo se doveli u situaciju da smo do kraja morali strepjeti za pobjedu jer u ovakvim utakmicama može zalutati neki neočekivani gol", rekao je Bjelica.

Dinamo u četvrtak ide u BiH tijekom reprezentativne pauze, gdje će igrati prijateljske utakmice sa Žepčom i Slobodom iz Tuzle.

"Ostat će nam samo par igrača iz prve postave zbog reprezentativnih obveza pa ćemo kadar popuniti igračima iz druge momčadi", poručio je Bjelica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.