Bjelica postavio negativan rekord s novim klubom

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U 32. KOLU turske Super Lige nogometaši Trabzonspora su izgubili na gostovanju kod Konyaspora 1:2 te hrvatski strateg Nenad Bjelica i dalje čeka premijernu pobjedu na novoj dužnosti. Na klupu Trabzonspora, prošlosezonskog prvaka Turske, Bjelica je došao uoči prošlog kola. Postavio je i negativan rekord. Naime nijedan trener Trabzona u povijesti nije izgubio prve dvije utakmice, javlja Opta.

Premijera za Bjelicu nije prošla dobro jer je njegova momčad visoko poražena rezultatom 1:4 kod Sivasspora. Bjeličina momčad morala je tad igrati s desetoricom, a isti je slučaj bio ove subote, što je uzrokovalo i novi poraz. Trabzonspor je poveo u 12. minuti, a strijelac je bio 35-godišnji slovački nogometaš Marek Hamšik. Domaći sastav je izjednačio u 37. minuti kada je gostujuću mrežu naciljao Španjolac Pozuelo.

Pavičić ostao na klupi

Momčad Nenada Bjelice ostala je na terenu s desetoricom u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a izravni crveni karton dobio je Grk Bakasetas. Trabzonspor je čuvao bod u džepu do 85. minute, a tada je Dikmen zabio za 2:1 Konyaspora.

Hrvatski nogometaš Domagoj Pavičić ostao je na domaćoj klupi za pričuve tijekom cijelog susreta. Nova momčad Nenada Bjelice nalazi se na sedmom mjestu ljestvice, a ispred nje je sada subotnji suparnik Konyaspor.

 

Pročitajte više