Blackburn umjesto Kalinića dovodi Nelsona Valdeza?

NIKOLA KALINIĆ, poznato je, može ići iz Blackburna pod uvjetom da zainteresirani klub-kupac za njega plati 12 milijuna eura tražene odštete, piše bitanski The People.

S obzirom na to da je menadžer Steve Kean ovog ljeta već ostao bez Roquea Santa Cruza i Mamea Birama Dioufa, ta da je situacija oko hrvatskog centarfora vrlo neizvjesna, na tržištu nogometaša Kean trenutačno traži čak trojicu napadača.

Jedan od njih, piše People, 27-godišnji je paragvajski reprezentativac Nelson Haedo Valdez, koji trenutačno nastupa na Copa Americi a ugovorno je vezan za novoga španjolskog drugoligaša, Hercules iz Alicantea.

Kean je na četvrtfinalni dvoboj Copa Americe između Paragvaja i Brazila poslao svog najboljeg skauta, koji bi trebao pregovarati s nekadašnjim vrlo talentiranim napadačem Werdera i dortmundske Borussije.

Za Valdeza se već interesirao Wigan, ali se i povukao nakon što su iz Herculesa za njega zatražili odštetu od osam milijuna funti. Važeći ugovor s klubom iz Alicantea Valdez ima još dvije pune godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.