Boba Živojinović: Split mi je uvijek ostao u lijepom sjećanju

PREDSJEDNIK Srpskog teniskog saveza i legenda jugoslavenskog tenisa Boba Živojinović doputovao je u Split zajedno sa svojom suprugom Lepom Brenom. Očekivano, uz Novaka Đokovića, Boba je glavna zvijezda u očima novinara.

"Split mi je ostao u lijepom sjećanju kao sportski grad gdje sam igrao neke velike mečeve, protiv Australije 1985. godine kad smo uživali pred publikom, a meč se otegnuo do ponoći", prisjetio se Živojinović, a prenose srpske Novosti.

"Osiguranje nije potrebno"

I on je istaknuo kako se u dalmatinskoj prijestolnici osjeća ugodno i sigurno, ali i da smatra kako im dodatno osiguranje nije potrebno. Unatoč tome, srpski reprezentativci imaju diskretnu policijsku pratnju.

"I ovdje i tamo bilo je nekih priča koje nemaju veze sa sportom, a ja se nadam da će ovo biti jedan pravi sportski spektakl", objašnjava Boba.

"Ovo je finale prije finala"

Kada je u pitanju predviđanje, Živojinović smatra da se radi o dvije ponajbolje momčadi cijelog natjecanja.

"Žao mi je samo što se sastajemo u četvrfinalu jer prema kvaliteti ovo je moglo biti i finale Davis Cupa. Imamo dobar tim i naravno da se nadamo pobjedi", zaključuje predsjednik Srpskog teniskog saveza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.