Bonucci odustao od tužbe protiv Juventusa

Foto: EPA

LEONARDO BONUCCI (36) je povukao tužbu protiv svog bivšeg kluba Juventusa. Podsjetimo, bivši kapetan Stare dame je tužio torinski klub zbog nedostatka odgovarajućih uvjeta za treniranje, štete nanesene njegovom imidžu i povrede profesionalnih prava, a tužbu je pokrenuo u rujnu prošle godine. Od odlaska iz Juventusa prošlog ljeta igrao je za Union Berlin, a nedavno je prešao u turski Fenerbahče.

"Leonardo Bonucci povukao je svoju arbitražnu žalbu protiv Juventusa, koji je prihvatio povlačenje. Time je spor definitivno riješen, bez financijskih posljedica. Juventus i Leonardo Bonucci u potpunosti su zadovoljni ishodom ove stvari, koja ostavlja netaknute pobjedničke trenutke i odnos građen godinama", objavio je torinski klub.

Bonucci je potjeran iz Juventusa

Talijanski stoper je nakon ukupno deset godina u dvije gaže te 502 utakmice za Juventus, s kojim je osvojio devet talijanskih naslova i četiri kupa, morao prošlog ljeta otići iz kluba čija je legenda. Efektivno je potjeran iako je htio ostati i bio spreman na degradaciju do statusa zadnje rezerve samo kako bi okončao karijeru u omiljenom klubu.

Nakon što je prošlog rujna postao igrač Union Berlina, izjavio je za talijanske medije: "Čitam i slušam nevjerojatne laži koje se iz Juventusa šire o meni, u čemu prednjači trener Allegri. Nije istina da mi je u listopadu prošle i veljači ove godine rečeno da klub želi da odem na kraju sezone. To mi je priopćeno tek 13. srpnja, kada su mi u kuću došli direktori Giuntoli i Manna te me obavijestili da više nisam član momčadi.

Objasnili su mi da moja prisutnost u ekipi potkopava njen rast. Tako me nezamislivo ponizio klub za koji sam odigrao više od 500 utakmica. I to su mi napravili dva mjeseca nakon što sam vodstvu kluba rekao da sam spreman ostati kao peti ili šesti izbor na stoperu kako bih pomagao mladim igračima. Želim zahvaliti brojnim nogometašima koji su me nazvali i izrazili podršku i suosjećanje zbog ogromnog nepoštovanja Juventusa prema meni."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.