Bosingwa traži Bentinu ispriku: Nikad nisam glumio ozljedu

BRANIČ Chelseaja, 29-godišnji Jose Bosingwa, odgovorio je portugalskom izborniku Paulu Bentu na, kako kaže, krive navode vezane uz njegove ozljede.

Bosingwa očekuje ispriku portugalskog stručnjaka, te tvrdi da nikad nije glumio da je ozlijeđen.

42-godišnji trener reprezentacije Portugala u utorak je otkrio da Bosingwa nije bio dio njegovog plana za utakmice dodatnih kvalifikacija zbog, kako je rekao, lažne ozljede uoči prijateljske utakmice u veljači protiv Argentine. Otišao je i toliko daleko izjavivši da je čitav sastav "vidio što je Bosingwa učinio" te ga pozvao na odgovornost. Također je rekao da će Chelseajev branič, skupa s također otpisanim Realovim stoperom Ricardom Carvalhom, Euro u Poljskoj i Ukrajini sada lijepo moći pratiti kao navijač uz televizore.

Bivši nogometaš Porta sada se oglasio izjavom da je "sve to netočno".

"Devetog veljače nisam bio na raspolaganju Portugalskom nogometnom savezu, to može potvrditi službeni podatak koji još uvijek stoji na službenoj web-stranici Saveza - kaže Bosingwa.

"Iz istog zdravstvenog razloga bio sam izvan pogona i u Chelseaju od tada do 19. veljače. Nikad nisam glumio ozljedu jer tako nisam naučen kao profesionalni nogometaš. Njegove (Paulo Bento, op.a.) insinuacije ne samo da su netočne već dovode u pitanje moj sportski integritet i profesionalnost", kategoričan je Portugalac.

"Nadam se da će trener prestati s ovakvim komentarima, te tako pokazati poštovanje i profesionalnost. Ako već ne prema meni, ono barem prema medicinskom osoblju FPF-a", zaključio je Bosingwa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.