Branič Brazila pred Hrvatsku: Modrića uopće ne moram komentirati

Foto: EPA

DESNI branič brazilske nogometne reprezentacije Danilo smatra kako će četvrtfinalna utakmica Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske u petak (16 sati) biti jako teška za njegovu momčad jer će joj se suprotstaviti igrači koji su navikli igrati velike utakmice. "Hrvatska je momčad iznimno jakih igrača. O Modriću nije potreban nikakav komentar. Brozovića, Perišića i Kovačića jako dobro poznajem. Ti igrači su navikli igrati velike utakmice”, izjavio je 31-godišnji Danilo za brazilski TV Globo.

Danilo, koji je od 2015. do 2017. dijelio svlačionicu Real Madrida s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem, bio je u udarnoj postavi u prvoj utakmici sa Srbijom (2:0), a onda je zbog ozljede zgloba propustio susrete sa Švicarskom (1:0) i Kamerunom (0:1). No, u ponedjeljak se vratio na teren odigravši 72 minute u pobjedi od 4:1 nad Južnom Korejom u osmini finala.

"Zglob mi je dobro. Ne mogu prestati zahvaljivati ekipi fizioterapeuta, liječnika i masera koji su neumorno radili ovih dana sa mnom i Neymarom. Dali su sve od sebe da budemo spremni što je prije moguće", izjavio je Danilo pa dodao: "Sretan sam što sam mogao doprinijeti sjajnog pobjedi u osmini finala."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.