SERIE A

Branič Lazija podcijenio Milan pa dobio odgovor: "OK. Vidimo se u subotu"

Foto: Getty Images / Guliver Image

DVA puta u svega 11 dana igrat će Milan i Lazio, a oba njihova dvoboja su jako važna. Najprije će milanski i rimski klub na San Siru u subotu (20:30) igrati derbi 32. kola Serie A. Rossoneri, koji drže četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka, imaju tri boda više od rivala, ali i utakmicu više. Zato bi njihov dvoboj mogao odrediti tko će na kraju u elitno natjecanje, a sve sa strane prate Atalanta, Roma i Torino koji su također dio velike borbe za LP. 

Nakon toga će Milan i Lazio na istom stadionu igrati i uzvrat polufinala talijanskog kupa 24. travnja (20:45). Prvi meč u Rimu završen je bez golova, a tko prođe, igrat će protiv Atalante ili Fiorentine na Olimpicu za trofej. 

Već danima uoči prvenstvenog meča dižu se tenzije na Apeninima. Momčad Gennara Gattusa želi pobjedom gotovo izbaciti Rimljane iz trke za Ligu prvaka, a gosti vjeruju da mogu slaviti na San Siru prvi put od 1989. godine i prekinuti crnu seriju kad je najvažnije.

Tako je branič Lazija Francesco Acerbi, koji je inače sezonu 2012./13. proveo u Milanu, podgrijao atmosferu uoči utakmice u subotu...

"Idemo u Milano po pobjedu. Jači smo i kvalitetniji. Ne možemo izgubiti od njih. Gledajući pojedinačno, nema usporedbe", hrabro je poručio Acerbi.

Njegova izjava odmah je podignula veliku prašinu, posebno kod navijača Milana, ali i pojedinih igrača, pa se tako javio veznjak Tiemoue Bakayoko i putem društvenih mreža kratko odgovorio stoperu rimskog kluba...

"OK, Acerbi, vidimo se u subotu", napisao je jedan od najboljih igrača u ekipi Gennara Gattusa ove sezone, koji je stigao na posudbu iz Chelseaja te će vjerojatno biti otkupljen na kraju sezone.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se spomenuti igrači ponašati na terenu i hoće li doći do nekih obračuna ili eventualnih provokacija u slučaju pobjede neke od dvije momčadi u srcu Lombardije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.