Britanac želi Hrgovića u ringu 8. ožujka: "Potpiši i idemo se boriti"

Foto: Slavko Midzor /PIXSELL

BRITANSKI boksač Daniel Dubois je poslao poruku Filipu Hrgoviću da ga očekuje u ringu 8. ožujka. Taj meč bi se trebao održati u Saudijskoj Arabiji, a meč bi bio predborba za glavni spektakl večeri, borbu između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua. Pozvao je Britanac Hrgovića da potpiše ugovor i da se borba odradi već za manje od mjesec dana.

"Ovo je borba koju želim odraditi. Saudijci i Frank Warren će otvoriti novčanik kako bi organizirali ovu borbu. Potpiši ugovor i idemo se boriti", poručio je Dubois. Britanski boksač u karijeri je odradio 22 borbe. Ima učinak od 20 pobjeda (19 nokauta) i dva poraza. Gubio je od Oleksandera Usyka i Joea Joycea.

Filip Hrgović može birati protivnika

Šeik Turki Alalshikh odlučio je Filipu Hrgoviću ponuditi šestoricu boksača za meč 8. ožujka, sve kako bi hrvatski borac lakše podnio to što nije dobio šansu protiv Oleksandera Usyka 17. veljače u odsustvu Tysona Furyja. U pitanju su Daniel Dubois, Martin Bakole, Frank Sanchez, Jarrell Miller, Agit Kabayel i Jared Anderson. Hrgović je trenutačno prvi izazivač za svjetsku titulu po IBF verziji. U karijeri je Hrvat odradio 17 borbi i svih 17 je dobio. Ipak, mnogi će reći da ti borci nisu imali pravu kvalitetu.