Brkljačić: Đoković i Brena imaju ratne traume, morat ćemo se ispričati braći

Foto: EPA, Igor Kralj/Pixsell

BIVŠA hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić (40) nerijetko na Facebooku komentira nacionalne aktualnosti. Krajem rujna pisala je o nasilničkom ponašanju bivšeg proslavljenog rukometaša Denisa Buntića, a potom početkom listopada i o koncertima Aleksandre Prijović. Sada se oglasila o Domovinskom ratu. Status prenosimo u cijelosti.

"Upalim neki podcast Jelena Đoković napominje traume aludirajući na ratna zbivanja, Novak isto istraumatiziran ratom, otvorim 'naše' medije Brena navodi traume koje su prošli ona i Bobo u braku pa kaže 'teške situacije koje smo preživjeli zajedno - otmica djeteta, raspad države, smrt roditelja. Raspad države u top 3 životne traume.

U budućnosti jednog dana svi mi morat ćemo se izviniti braći zbog traume, raspada države, rata. Malo po malo do toga vodi nas naša politika, mediji i povjesničari. Paralelno ušutkujući nas 'rat je prošlost, okrenimo se budućnosti'", napisala je Brkljačić.

Brkljačić je prva hrvatska atletičarka koja je kladivo bacila dalje od 70 metara

Brkljačić je rođena u Njemačkoj, a natjecala se u bacanju kladiva. Iz Gospića se u mladosti doselila u Zagreb te započela atletsku karijeru. Bila je nacionalna prvakinja te prva hrvatska atletičarka koja je kladivo bacila dalje od 70 metara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.