Butorac oduševio protiv Zaboka, isto planira i u Sinju

NAKON uvjerljive pobjede u Bedekovčini Cedevita već danas putuje u Sinj gdje ju sutra od 17:00 u 8. kolu domaćeg prvenstva čeka Alkar. Bez ozlijeđenog Vukušića, gripoznog Baždarića i bez igranja Drapera, Kaštropila i Edwardsa, Cedevita je protiv Zaboka dokazala da ima dugu klupu i
kvalitetan roster. Posebno je u Bedekovčini oduševio Dino Butorac koji je za 14 minuta na parketu ubacio 13 koševa uz 4 asistencije, zadovoljan prostorom koji je dobio i nadajući se da će protiv Alkara u Sinju i slijedeće srijede protiv Borika u Sutinskim vrelima također dobiti minutažu.

"Ove utakmice poslužit će nam da dobijemo još veću sigurnost pred oglede sa najboljim hrvatskim momčadima protiv kojih ćemo morati dokazati kvalitetu za što bolji plasman uoči doigravanja. Nema lake utakmice tako da u svaku moramo ući vrlo ozbiljno, kao protiv Zaboka. Trebamo igrati načinom kako smo igrali kroz cijelu sezonu kako bi protiv Zagreba ili Zadra bili u dobrom tonusu i pobjedama prelomili prvenstvo u kojem se nadamo visokoj poziciji"

Izostankom Drapera na playu su protiv Alkara odigrali Krstić i Vedran Princ.

"Od početka smo u Bedekovčini išli na pobjedu uz ozbiljan pristup ne podcjenjujući nikoga. Svaka utakmica nam je ista jer u svakoj nas pobjeda približava jedinici uoči doigravnja. Imali smo dosta izostanaka tako da su igrači s manjom minutažom tijekom sezone sada dobili priliku i sjajno ju
iskoristili. Vjerujem da će tako biti i u predstojećim ogledima. Kod Alkara nas čeka teško gostovanje prije svega zbog odličnog ambijenta u Sinju, sličnog onom u Jazinama protiv Borika a znamo da smo se tamo dosta mučili na početku Lige za prvaka. Vjerujem, naravno, u našu pobjedu i na prvoj poziciji, neporaženi, dočekati blagdane za Uskrs."

U Cedeviti ponovno neće biti Vukušića, ali vraća se Baždarić, a dolazak u Sinj najavljuje i desetak
Fakina, članova navijačke skupine Cedevite koji će skupa s Maliganima pomoći da utakmica prođe u što boljem navijačkom ozračju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.