Butragueno: Luka stalno izvodi egzibicije, majstor je s loptom

Foto: Profimedia

DIREKTOR Real Madrida za odnose s institucijama Emilio Butragueno pohvalio je hrvatskog veznjaka Luku Modrića koji je u srijedu navečer zabio gol u Realovoj pobjedi 4:0 nad posljednjeplasiranom momčadi španjolskog prvenstva Elcheom. Modrić je na stadionu Santiago Bernabeu ušao u igru u 68. minuti pa postigao gol u 80. minuti uputivši loptu s udaljenosti od šesnaest metara u gornji kut, što je bio posljednji zgoditak na susretu.

Prvi gol zabio je Marco Asensio, a dva je dodao Karim Benzema. Njima, baš kao i hrvatskom kapetanu, ugovor istječe 30.lipnja. 

"Sretni smo što imamo igrače takve razine, koji su među najboljima na svijetu. Privilegija je moći uživati u njima", izjavio je Butragueno upitan o Benzemi i Modriću pa o hrvatskom kapetanu dodao: "Luka stalno izvodi egzibicije, majstor je s loptom, a i kada je potrebno donijeti odluku ili kada se traži rješenje u igri."

Modrić se nada novom ugovoru

Modrić, koji igra za Real od 2012. godine, više je puta rekao da bi htio okončati karijeru u Madridu pa se nada produženju postojećeg ugovora.

Eduardo Camavinga, doveden u ljeto 2021., nakon utakmice je upitan vidi li sebe kao igrača udarne postave umjesto Modrića i Tonija Kroosa (33), kojem također ugovor istječe za četiri i pol mjeseca. "Ne znam. Kroos i Luka su veliki igrači. Ovdje sam da bih učio i maksimalno puno igrao", odgovorio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.