LIGE PETICE

CAGLIARI - LAZIO 1:2 Preokretom u 93. i 98. minuti Lazio stigao na -3 od vrha

Foto: Getty Images / Guliver Image

ČUDESNIM preokretom u 93. i 98. minuti Lazio je pobijedio Cagliari 2:1 na Sardiniji i stigao na samo tri boda od Juventusa i Intera na prvom mjestu. 

U nevjerojatnoj utakmici takva mogućnost činila se nemogućom u 90. minuti. Cagliari je vodio 1:0 golom Giovannija Simeonea u osmoj minuti nakon ubačaja Pedra. Domaći su imali sve u svojim rukama te bi stigli samo na bod od baš trećeg Lazija u senzacionalnoj borbi za Ligu prvaka. 

Embed from Getty Images

Međutim, kad su domaći pomislili da je gotovo, tada je noćna mora tek počela. Lazio je jurnuo naprijed po izjednačenje i do njega stigao u trećoj minuti sudačke nadoknade. Na odbijenu loptu naletio je Luis Alberto i s 12-13 metara pogodio donji lijevi kut za 1:1. 

Zavladalo je razočaranje domaćih navijača jer su ostali bez pobjede, ali nije to bilo sve. U 98. minuti i praktički posljednjem napadu Lazio je stigao do nestvarne pobjede. Jony je ubacio s lijeve strane, a Felipe Caicedo (ušao u igru u 80. minuti) sjajno je skočio i preko protivničkog igrača glavom poslao loptu pod gredu za čudesna tri boda na talijanskom otoku i veliko slavlje.

Embed from Getty Images

Lazio sada ima samo tri boda manje od lidera Juventusa i Intera, a pobjedom je vratio četiri boda prednosti ispred gradskog rivala Rome, dok je peti Cagliari daleko sa sedam bodova. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.