Calello: Od sebe zahtijevam više, stranac mora biti najbolji u klubu

ARGENTINSKI veznjak Adrian Calello vrlo je sretan osvajanjem naslov prvaka Hrvatske, ovo mu je prvi trofej u karijeri.

"Jako sam sretan zbog naslova prvaka, ali i zbog slavlja koje je uslijedilo nakon svega. Podrška navijača bile je upravo fenomenalna. Slično se slavi u Argentini, osjećao sam se kao kod kuće. Navikao sam na taj ambijent. S jednom razlikom. Nikad nisam slavio sa svojim bivšim klubom Independienteom, ovo mi je prvi trofej u karijeri", rekao je Calello u razgovoru za SN

"Svi su bili ushićeni, ali možda je najsretniji bio Mathias Chago. Vrlo je kreativan u slavlju, doživio ga je iznimno emotivno.

Calellu nije žao što je došao u Dinamo, smatra to dobrim potezom u karijeri.

"Naravno, jako dobra odluka bila je doći u Dinamo. Jasno da je Independiente moj prvi klub, ali Dinamo ima posebno mjesto u mojem srcu. Presretan sam ovih šest mjeseci u Dinamu. Nisam očekivao da ću igrati tako puno utakmica. Jako, jako sam zadovoljan. Ne ne mogu usporediti ta dva klub, baš ne volim usporedbe, ali sad sam siguran da bi Dinamo danas lako pobijedio Independiente. Naročito zbog stanja duha. Sad smo nezadrživi. Ja sam jako zadovoljan s onim što sam odigrao i pokazao u Dinamu", istaknuo je Calello.

Iako je od dolaska igrao sasvim solidno, treba se priznati da Argentinac nije baš sasvim ispunio očekivanja.

"Ne volim govoriti o svojim igrama, o tome bolje sude drugi. Znam samo da sam uvijek dao sto posto, maksimalno sve od sebe. Svatko ima svoj ukus u procjeni mojih igra, ja mislim da je sve bilo O.K. Što se tiče ozljede, ona neće imati utjecaja na moje buduće prezentacije. Znam da se od stranaca očekuje najviše. To je tako svuda na svijetu. Ne mogu govoriti u postocima, ali znam da ću sljedeće sezone igrati dobro. Naravno da težim boljem, trudit ću se popraviti svoju igru. Sam od sebe zahtijevam više! Ali, zaključujem da sam se nametnuo, odigrao sam mnogo utakmica u prvom sastavu", napomenuo je argentinski veznjak.

"Uvjeren sam da možemo u Ligu prvaka, makar to neće biti nimalo lako. Očekuju nas teške utakmice", dodao je za kraj Adrian.

M.M.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.