Calello otkriva Argentincima: U Hrvatskoj imamo samo jednog suparnika - Hajduk

ADRIAN CALELLO u Dinamo je stigao prije tri godine iz argentinskog Independientea, ali tek je minulog proljeća, dok je Modre vodio Vahid Halilhodžić, postao standardan član prve jedanaestorke.

U razgovoru za argentinski Ole Calello priznaje da mu je bilo vrlo teško kao 20-godišnjaku doći u Zagreb: "Žao mi je što sam morao otići iz Independientea, ali shvatio sam to kao izaziv u nisam dvojio niti sekunde kad se javio Dinamo", otkriva Calello, koji priznaje da se nada pozivu argentinskog izbornika Batiste:

"Sretan sam što se nalazim na širem popisu kandidata, ali naravno da bih volio uvrštenje na uži popis igrača. Time bi se ostvario jedan od mojih snova."

Calello u Dinamu uživa: "Bio sam prvak tri puta, dvaput smo osvojili i Kup, a Liga prvaka nam je izmicala za dlaku. To je naš osnovni cilj i uoči ove sezone."

Dinamov veznjak ističe da se argentinski i hrvatski nogomet ne mogu uspoređivati: "U Hrvatskoj se igra agresivno i borbeno, ali nema toliko kvalitete kao u Argentini, gdje ima jako velik broj konkurentnih momčadi. Također, mi u Hrvatskoj imamo samo jednog pravog suparnika, a to je Hajduk."

Calello je, naravno, oduševljen svojim sunarodnjakom Lionelom Messijem: "Ponosan sam zbog njega, moji kolege iz Dinama zapanjeni su njegovim vještinama. U današnje vrijeme svi uspoređuju Messija s Maradonom, ali on je jednostavno čovjek drukčijeg tempa, kakvog svijet dosad još nije vidio. Messi je jednostavno fenomen", dodaje Calello.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.