Albanski kapetan se prisjetio Beograda i drona: "Da nas Kolarov i Ivanović nisu štitili..."

Foto: Hina

ALBANIJA je pobjedom protiv Armenije prvi put u povijesti izborila plasman na Europsko prvenstvo. Tri dana prije utakmice s Armenijom Albanci su doživjeli težak domaći poraz od Srbije 0:2.
 
Uoči te utakmice u Elbasanu Lorik Cana, albanski kapetan, prisjetio se u razgovoru za "Copu90" prve utakmice Albanije i Srbije iz Beograda koja je prekinuta nakon opće tučnjave na travnjaku. Povod za tučnjavu bio je dron sa zastavom Velike Albanije koji se pojavio iznad stadiona Partizana, a na kraju su napadnuti Albanci slavili sa službenih 3:0. 
 
"Najviše mi je žao srpskih nogometaša jer nisu ništa napravili, izašli su na travnjak i predstavljali svoju državu, a na kraju su izgubili s 3:0 jer su nas njihovi navijači napali. To je suludo", rekao je Cana i priznao da je tada bio uplašen.
 
"Kada smo vidjeli da nas navijači pokušavaju napasti, bilo mi je jasno da se sve otelo kontroli. Iskreno, bio sam uplašen za svoje igrače jer su napadači dolazili sa svih strana. Kolarov i Ivanović su nas štitili, da to nisu napravili bilo bi jako loše po nas."
 
 
 
Policija je mislila da su albanski nogometaši unijeli dron.
 
"Srpska policija je mislila da je netko od nas unio dron, što je bilo besmisleno. Pretresali su nam stvari, što nije imalo smisla", rekao je Cana, koji je nakon pobjede u Armeniji poručio da pješice kreće u Francusku na Euro, dok Srbi ostaju kući.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.