LIGE PETICE

Carragher o nogometašu Leedsa: Kakav idiot

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠ Leedsa Luke Ayling dobio je u 27. minuti utakmice protiv Arsenala izravni crveni karton zbog uklizavanja objema nogama i otvorenim đonom u Gabriela Martinellija. Brutalan start Leedsovog igrača prokomentirala je i Liverpoolova legenda Jamie Carragher, danas analitičar nogometnih utakmica za Sky Sports.

Ayling je za svoj start prvo dobio žuti karton, a onda je, nakon provjere VAR-a, sudac Chris Kavanagh promijenio svoju odluku i dao mu izravni crveni karton. Tu utakmicu je Leeds, koji je u borbi za ostanak u Premier ligi, izgubio 2:1, a Carragher nije imao milosti prema igraču koji je svoju momčad ostavio s igračem manje u polju.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ START LUKEA  AYLINGA

"Volim Lukea Aylinga kao igrača, ali kakav idiot. Nedostatak profesionalizma prema suigračima i onome što to znači za utakmicu... Ne radi se samo o tome da su ostali s desetoricom. Bio je to odvratan potez", rekao je Carragher i dodao:

"Mene je taj start podsjetio na ono što je radio Vinnie Jones. Što je mislio, što će uslijediti? Bilo je jasno da će dobiti crveni karton. To napraviti, oslabiti svoju momčad, a onda i biti suspendiran na tri utakmice... moglo bi lako biti da je ovo bila njegova posljednja utakmica u Premier ligi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.