Cedevita potjerala trenera, Tedeschi prvi put preuzeo sve ovlasti u klubu

Foto: KK Cedevita

ŠPEKULIRALO se u medijima i košarkaškim kuloarima ovih dana da se nešto veliko sprema u Cedeviti. Nažalost po njih, kontekst je negativan, a danas je sve potvrđeno i na službenim stranicama kluba.

Cedevita nakon četiri kola u ABA ligi ima učinak od samo jedne pobjede, što nimalo ne odgovara zacrtanim ciljevima i ambicijama zagrebačkog kluba. Hrvatski prvak ove sezone planirao je napasti titulu i plasman u Euroligu.

"Košarkaški klub Cedevita ulazi u novu razvojnu fazu s novim vodstvom kluba", započeli su iz Cedevite u službenom priopćenju.

Mjesto predsjednika KK Cedevita umjesto Mladena Vebera preuzima Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, glavnog sponzora kluba.

>> Cedevita upisala novi poraz: U ludoj utakmici izgubila od Lokomotiva u Eurokupu

Na mjesto sportskog direktora KK Cedevita, koje je obnašao Matej Mamić, imenovan je Veljko Mršić, u čijem su prijašnjem trenerskom mandatu u KK Cedeviti ostvareni relevantni rezultati u nacionalnim i međunarodnim natjecanjima.

Nadalje, mjesto glavno trenera momčadi koja igra u Eurokupu i ABA ligi umjesto Sita Alonsa preuzet će Slaven Rimac, dosadašnji trener Cedevitine momčadi koja se natječe u HT Premijer ligi.

Jedina nepoznanica ostaje mjesto glavnog trenera B momčadi. Prema nekim nagađanjima, to bi trebao biti netko od trojca Teo Čizmić, Ivan Perinčić i Anđelko Matov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.