Cedevita se zagrijava za doigravanje: Zabok uvertira za okršaje s Cibonom

CEDEVITA sa potvrđene prve pozicije u Ligi za prvaka u posljednjem kolu u petak od 18:30 u Sutinskim vrelima dočekuje posljednjeplasirani Zabok, kojeg je u Bedekovčini u prvom dijelu lige svladala s uvjerljivih 100:64.

"Definitivno je lijep osjećaj dočekati doigravanje sa sigurne prve pozicije. No, osim što ta uloga favorita godi, tjera nas na ozbiljan pristup protiv svakoga jer i malo opuštanje može donijeti problem, kao što se poraz dogodio u Višnjiku. Zabok u svakom slučaju trebamo pobijediti da dobijemo još samopouzdanja pred polufinalne oglede sa Cibonom", susret u petak najavljuje Dino Butorac, koji je pružio solidnu partiju sa Zadrom, a u Bedekovčini je u 7. kolu odigrao i najbolju utakmicu sezone ubacivši 13 koševa uz samo jedan promašaj uz 4 asistencije za samo 14 minuta na parketu:

"Vjerujem da od mene slično možete očekivati u petak ukoliko dobijem minutažu."

U Cedeviti, kao i protiv Zadra, nema Kaštropila, Vukušića i Wrighta, Edwards se osjeća bolje te bi mogao participirati, a potpuno su se od zdravstvenih problema oporavili Krstić i Troha te će sigurno igrati:

"Činjenica da smo prvi donosi nam dodatni mir a susret sa Zabokom shvaćamo ozbiljno kao završni trening i priprema za polufinale prvenstva sa Cibonom. Loše je što su nam neki igrači ozlijeđeni ali imamo cijeli tjedan za oporavak kako bi Cibonu dočekali što jači. I iz te prizme treba gledati petak i proslavu prve pozicije protiv Zaboka", kaže Tomislav Petrović.

Cedevita je potvrdom prvog mjesta ostvarila i najveći prvenstveni uspjeh u povijesti kluba, te se i gledatelji pozivaju da i ovom prilikom, dolaskom u Sutinska vrela, pokažu da taj uspjeh priznaju i cijene.       

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.