Čelnici Zagreba "u deželi": Čupiću podrška za oporavak i ponuda ugovora?

IVAN ČUPIĆ uspješno se oporavlja od operacije križnog ligamenta koljena. Prema pretpostavkama, najbolje desno krilo s posljednjeg Svjetskog prvenstva trebao bi biti spreman za Europsko prvenstvo 2010. u Austriji.

Pehist Ivan Čupić, kako ga slobodno možemo nazvati nakon što je na nevjerojatan način ostao bez dijela prsta na pripremama za Olimpijske igre u Pekingu, a nedavno je zadobio i izrazito neugodnu ozljedu križnog ligamenta u desnom koljenu, uspješno se oporavlja od operacije u slovenskom Zreču.

Sutra će mu u posjetu doći vrlo zanimljiva delegacija. To je delegacija Rk Zagreba koja, osim što će vidjeti kako se hrvatski reprezentativac osjeća, sigurno će ga priupitati bi li htio sljedeće sezone nastupati za njihov klub. Čelnici hrvatskog prvaka razgovarat će i s predstavnicima Gorenja ne bi li ih pridobili da ga puste.

No, to im neće biti nimalo lak zadatak. Čupić se sjajnim igrama na Europskom prvenstvu u Norveškoj 2008. te na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj 2009. nametnuo kao vrlo tražena roba na rukometnom tržištu. Nijemci i Španjolci su također zainteresirani, možda sada malo manje obzirom na vrlo tešku ozljedu, no sigurno je da će nastojati osigurati njegove usluge.

Pred Zagrebašima, koji očito kreću u veliku pretumbaciju u momčadi, težak je pregovarački zadatak.

M.Š.
Foto: 24ur

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.