ZADAR - CIBONA 73:70

Pogledajte što je Cibona objavila na Instagramu nakon poraza u Zadru

Foto: Pixsell

ZADAR je sinoć u Višnjiku u 2. kolu A1 lige pobijedio Cibonu 73:70.

Gosti su vodili veći dio utakmice, imali su i 14 koševa prednosti, ali su se raspali u završnici i dopustili Zadru da ih slomi. Najbolji na utakmici bio je Martin Junaković koji je za Zadrane ubacio 15 koševa, a kod Cibone su najefikasniji bili Roko Prkačin i Mateo Drežnjak s po 12 koševa.

Trener domaćina Veljko Mršić nakon utakmice nije bio zadovoljan.

"Treba biti objektivan i reći da nismo bili dobri i to je sigurno zasluga momčadi Cibone. No, vidjelo se da smo dobri fizički pripremljeni i kako je utakmice odmicala, prednost je rasla. Na kraju smo morali gledati u semafor jer, umjesto da odemo na plus deset, Cibona se vratila na minus tri", rekao je Mršić.

S druge strane, trener Cibone Ivan Velić bio je zadovoljan unatoč porazu.

"Igrali smo jako dobro s obzirom na naše stanje. Ja sam bio zadovoljan, a dogodio nam se taj mali pad u zadnjoj četvrtini koji je presudio utakmicu. Propustili smo previše skokova i promašili previše šuteva", rekao je Velić.

Čudno shvaćanje utakmice u taboru Cibone, koja je u Višnjiku prosula +14, nastavilo se i na klupskim službenim kanalima. Tako je na Instagramu nakon utakmice osvanula objava o - pobjedi.

"Velika pobjeda Cibone. Usprkos svim nedaćama koje su ih snaše u zadnje vrijeme, mladi Vukovi su u Zadru prezentirali kako se gine za dres Cibone", stoji u objavi nakon poraza od Zadra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.