ABA LIGA

Cibona se zbog klape na jednu utakmicu seli iz Draženovog doma

Foto: Pixsell / Goran Stanzl, Ivo Čagalj

CIBONA sutra od 17 sati u 10. kolu ABA lige dočekuje Igokeu, ali utakmicu neće odigrati u Draženovom domu, već će se preseliti nakratko u dvoranu 2 Doma sportova. Tamo je prije odlaska iz Hrvatske domaće utakmice igrala Cedevita, a posljednji put na tom terenu Cibona je osvojila naslov prvaka države prošle sezone.

Razlog selidbe je koncert klape Intrade koji se održava sutra u Draženovom domu. Igokea ima samo jednu pobjedu u devet utakmica, iako ima skuplju momčad od Cibone.

"To je iskusna i izuzetno moćna ekipa. Imaju iznimnu individualnu kvalitetu. Zadnja 2 poraza su im bila jako nesretna, na jedan posjed. Sigurno su po kvaliteti i budžetu iznad nas, međutim, mi ćemo pokušati prvenstveno gledati sebe i svoju igru, da budemo na tragu onoga što smo pružili u posljednjoj utakmici protiv Primorske. Jedino tako možemo funkcionirati, igrati kao tim i pokušati iskontrolirati skok, biti agresivni na lopti i nametnuti se agresivnošću. U takvom stanju možemo doći do pobjede. Malo je otežavajuća okolnost što ne igramo u Draženovom domu, ali imamo lijepe uspomene iz Doma sportova od prošle sezone tako da se nadam da ćemo odigrati dobru utakmicu, a da ćemo dati sve od sebe da dođemo do još jedne pobjede, u to sam uvjeren", rekao je Cibonin trener Ivan Velić.

Cibona je u nizu od tri uzastopne pobjede u ABA ligi i trenutno se nalazi na osmom mjestu ljestvice s omjerom 4-5.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.