Cibona teško poražena u Beogradu, do poluvremena primili 55 koševa

Foto: Hina

KOŠARKAŠI Cibone u susretu su 7. kola regionalne ABA lige izgubili na gostovanju kod FMP-a sa 79:99 (19-26, 21-29, 25-18, 14-26).

Cibona je u beogradskom predgrađu Železniku odigrala skandalozno loše prvo poluvrijeme, pogotovo u fazi obrane u kojoj nije pokazala nikakav angažman. Domaći su to iskoristili i postigli 55 poena što im je donijelo 15 pogodaka prednosti na poluvremenu.

Cibona je u nastavku zaigrala angažiranije, tijekom treće četvrtine u nekoliko navrata smanjila na devet razlike, da bi serijom 15-3 krajem trećeg i početkom četvrtog dijela stigla na samo 76-72, a pri tom rezultatu je imala i napad. Nažalost, pokušaj trice Marka Tomasa nije bio precizan, a zatim je FMP uzvratio s dvije uspješne akcije za po tri poena i pobjegao na 82-72. U samoj završnici Cibona se "raspala" i na kaju doživjela uvjerljiv poraz.
 


Luka Žorić je sa 15 ubačaja bio najefikasniji kod Cibone, dok je Filip Čović sa 23 koša i 10 asistencija predvodio FMP.

Nakon sedam kola Cibona ima učinak od tri pobjede i četiri poraza, a FMP četiri pobjede i tri poraza.

"Izgubili smo u drugoj četvrtini kada smo primili 29 poena i tada je FMP otišao na 15 razlike. Vratili smo se u igru, imali smo otvoreni šut za tricu, ali ga nismo iskoristili što su oni kaznili. Glave nam nisu prave, moramo sjesti i razgovarati unutar momčadi. Pristup je bio loš, sram me je kako je večeras izgledala moja momčad", izjavio je trener Cibone Slobodan Subotić nakon utakmice.
 

Rezultati by SofaScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.