ATP

Čilić lakoćom dobio prvi set, uslijedio pad u poraz

Foto: EPA

MARIN ČILIĆ svoj je nastup na ATP turniru u Estorilu okončao već nakon prvog dvoboja. Njega je u susretu 2. kola svladao Argentinac Sebastian Baez s 1:6, 6:1, 6:4 nakon sat i 50 minuta igre.

Čilić, koji je bio postavljen za trećeg nositelja u Estorilu, odlično je započeo dvoboj te je za samo 24 minute dobio prvi set sa 6:1. Osvojio je svih 14 poena kada bi ubacio prvi servis dok je snažnim udarcima s osnovne linije uništavao Argentinca na njegovom početnom udarcu. No u drugom setu dogodio se veliki pad, Čilić je počeo griješiti, Baez je počeo čitati njegove udarce te za 27 minuta stigao do 6:1 i poravnanja.

Treći je set donio ravnopravnu igru i trajao je više no prva dva zajedno. Čilić je kod rezultata 1:1 uspio spasiti tri break-lopte, no kod 4:4 je u još jednom podužem gemu na svom servisu pokleknuo. Nakon što je svaki igrač propustio dvije lopte za gem, Baez je iskoristio svoju treću break-loptu u tom gemu nakon duže izmjene da bi potom prilikom servisa za meč ostavio Čilića bez osvojenog poena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.