Ćiro: "Boli me k...c ako izvučem Hrvatsku jer na SP idem ja ili ona"

OD KADA je poslovno u svojoj "prvoj domovini", postoji bosanski Ćiro i hrvatski Ćiro; onaj tuzemni umilno na javnoj televiziji govori kako će pobjeći na Island ukoliko u baražu izvuće Hrvatsku, dok je Ćiro za bosansku upotrebu kudikamo ratoborniji.

"Pojedinci u Hrvatskoj govore kako je moje vrijeme prošlo. Ne bih to smio javno reći, ali volio bih da u dodatnim kvalifikacijama dobijemo Hrvatsku pa da vide kako bi slavio "bosančeros" gnjevno je poručio Ćiro.

Otkrio je otkud tolika ogorčenost: "Iako sam toliko dao Zagebu i Hrvatskoj, tamo me mnogi smatraju bosančerosom iz Travnika" tužan je Ćiro, ali i odlučan da nezahvalnicima dokaže kako u njemu još ima baruta i sada, suprotno dosadašnjim izjavama, u dodatnim kvalifikacijama za SP žarko želi upravo Bilića:

"Izvučemo li Hrvatsku, živo bi me bolio k...c. Na SP bi išao ili ja ili Hrvatska" ispalio je Ćiro.

Možda bi htio upravo Hrvatsku zbog toga što je "u agoniji" kako je rekao Dnevnom Avazu: "Nakon "petarde", Hrvatska je u agoniji, ali ide u baraž. Engleska će sigurno slaviti u Kijevu. Nema šanse da će Englezi tamo ići na izlet. Razbit će ih sigurno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.