EURO 2020

Ćiro: Prosinečki je gospodin. Savez BiH treba odbiti njegovu ostavku

Foto: Davor Puklavec / Pixsell

ROBERT PROSINEČKI je podnio ostavku poslije teškog poraza Bosne i Hercegovine kod Armenije (4:2) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. 

>>> ARMENIJA - BiH 4:2 Debakl Prosinečkog u kvalifikacijama za Euro

>>> Prosinečki podnio ostavku, više nije izbornik BiH

Prosinečki je bio izbornik BiH godinu i osam mjeseci, a njegovu ostavku za SportSport.ba prokomentirao je njegov nekadašnji izbornik u hrvatskoj reprezentaciji i Miroslav Ćiro Blažević, koji je i sam vodio Zmajeve od 2008. do 2009.  

"Sine moj, prvi put od tebe čujem za ostavku i jako mi je žao… Bio sam siguran da ćemo uspjeti s Robijem", započeo je Ćiro pa pohvalio Prosinečkog i izrazio nadu da do rastanka neće doći.

"On je inače gospodin, vjeruj meni. Ovo je bio gospodski potez. Nadam se da Begić i društvo neće prihvatiti ostavku jer nije smak svijeta", naglasio je Blažević.

Prosinečki je do sada vodio Bosnu i Hercegovinu u 18 utakmica te je ostvario sedam pobjeda uz šest remija i pet poraza. Reprezentaciju ostavlja na četvrtom mjestu skupine J kvalifikacija za Europsko prvenstvo sa sedam bodova, dva manje od trećeplasirane Armenije, pet od drugoplasirane Finske te osam od vodeće Italije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.