Cliftonville slavi: U Hrvatskoj možda napravimo i korak više

NAKON velike pobjede Cliftonvillea nad Cibalijom u 2. kolu kvalifikacija za Europa ligu, trener poluamaterske momčadi pun je pohvala za svoje igrače.

Bristol Telegraph piše kako je, unatoč mnogo većem posjedu lopte, Vinkovčane porazila momčad koja je svoje prilike bolje iskoristila.

"Ne mogu dovoljno nahvaliti igrače. Učinili su sve što sam od njih tražio i mnogo, mnogo više. Održali su disciplinu, obavljali svoje dužnosti i stvorili novu stranicu povijesti kluba", rekao je novinarima trener sjevernoirskog kluba Eddie Patterson.

"Kad se suočite s profesionalnim igračima, znate da se morate više truditi. Moji dečki su vjerovali u sebe. Rekao sam im da ne bi bili u ekipi da ja ne vjerujem u njih. Drago mi je da su podijelili moje samopouzdanje", dodao je.

Tamošnji novinari hvale odličnog vinkovačkog vratara Matkovića koji je obranio mnoge opasne udarce, a napominju da je Kresinger propustio nekoliko dobrih prilika iz kojih se mogao izroditi pogodak.

"Sada smo na pola puta, ali je dobar osjećaj. Idemo u Hrvatsku s prednošću, a od igrača mogu tražiti samo da ponove igru iz prve utakmice. Tko zna, možda napravimo i korak više", zaključio je trener.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.