Conte: Oprostite mi, jako sam uzrujan

Foto: EPA

TOTTENHAM i Sporting remizirali su u utakmici petog kola grupne faze Lige prvaka u Londonu 1:1. Mogao je Tottenham do sva tri boda duboko u sudačkoj nadoknadi. Harry Kane je zabio, no VAR je procijenio da je engleski napadač bio u zaleđu. Digla je ta odluka suca Dannyja Makkelieja cijelu klupu Tottenhama na noge, a trener Antonio Conte zbog prigovora je dobio crveni karton.

"Kad nam je sudac poništio pogodak, svi smo s klupe uletjeli na teren, a ja sam dobio crveni. Poništili su nam regularan pogodak. Sudac u takvim situacijama mora pokazati više inteligencije. Oprostite mi, jako sam uzrujan", rekao je Conte na konferenciji za medije pa se požalio na VAR.

"Mi smo jedina momčad koja je morala ponavljati izvođenje penala. Nemamo sreće s VAR-om, očito. Volio bih vidjeti ima li VAR hrabrosti poništiti čisti gol nekoj većoj momčadi u važnoj utakmici. Žao mi je, ali ne vidim iskrenost u ovakvim odlukama i to me jako uzrujava", rekao je trener Tottenhama.

Odluka u zadnjem kolu

Skupina D Lige prvaka porazom Marseillea kod Eintrachta postala je najneizvjesnija. U posljednjem kolu Marseille igra protiv Tottenhama, a Eintracht protiv Sportinga. Sve momčadi još uvijek su u igri za prolazak i prvo mjesto u skupini.