UFC

Cormier: Mislim da je vrijeme da se Miočiću ukaže malo poštovanja

Foto: Profimedia

STIPE MIOČIĆ, UFC-ov rekorder teške kategorije po broju obrana pojasa prvaka, posljednju je borbu odradio u ožujku prošle godine kada ga je svladao Francis Ngannou i od njega naslijedio titulu. Američko-hrvatski borac otad se spominje u raznim kombinacijama za sljedeći meč, no nikakva borba nije dogovorena.

Budući da će Ngannou prisilno pauzirati osam-devet mjeseci zbog ozljede i operacije koljena, sve je izglednije da će UFC dobiti privremenog prvaka teške kategorije. Spominje se više imena boraca koji bi se trebali sučeliti za tu poziciju, a Daniel Cormier, nekoć i sam prvak poluteške i teške kategorije u UFC-u, smatra da se pritom nikako ne smije preskočiti Miočić.

Miočić - Jones?

Cormier je 2018. godine svladao Miočića u borbi za titulu, a onda pretrpio poraz od njega u obrani naslova 2019. i još jedan godinu potom u novom pokušaju da preuzme pojas. Siguran je da ćemo ponovno vidjeti borbu za privremenu titulu i poručuje:

"Po meni ima smisla da se u njoj bori Stipe Miočić protiv Jona Jonesa. Njih dvojicu treba sučeliti, a neovisno o tome tko će pobijediti, kad se Francis vrati, imamo ogromnu borbu. Mislim da je vrijeme da se Miočiću ukaže malo poštovanja. On je snažan, izdržljiv i dobar kao svi najbolji borci svijeta. Ako će doći do borbe za privremeni naslov, ona se ne može odraditi bez njega", rekao je Cormier.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.