Cristea: Pobjeda nam ništa ne znači, ako ne odigramo dobro u Splitu

VEZNI igrač Dinama Bukurešt Gabriel Torje odigrao je odličnu utakmicu protiv Hajduka u pobjedi Rumunja 3:1 i sa dva gola prednosti čekaju uzvrat u Splitu. Mladi talentirani nogometaš smatra kako ih na Poljudu čeka težak posao.

"Imamo dobar rezultat s kojim idemo na uzvrat. U Splitu će biti vruća atmosfera. Pozivamo navijače da budu uz nas i da nam pomognu, jer uz njihovu potporu ne možemo kiksati. U Hrvatsku idemo dovršiti posao", rekao je Torje nakon utakmice.

Gabriel Torje već je ranije privukao pozornost većih europskih klubova koji žele dovesti tog talentiranog 20-godišnjaka. Još prije nekolio godina označen je velikom nadom rumunjskog nogometa, a u Dinamo je stigao za 2 milijuna eura iz Poli Timisoare. Za omalenog (1,67 cm) ofenzivca zainteresirani su Lazio te jedan njemački klub koji nude 3 milijuna eura. Dinamo ga ne želi pustiti za manje od 5 milijuna ili 3 milijuna uz 30 posto od sljedećeg transfera. Nijemci su odustali, a odluka Lazia još se čeka.

Strijelac prvog pogotka na utakmici Andrei Cristea rekao je kako ova pobjeda ne znači ništa, ako u Splitu ne ostvarimo dobar rezultat.

"Navijači su nam jako puno pomogli. Drago mi je da sam ja mogao pomoći momčadi svojim pogotkom. Moramo se odmoriti i odraditi dobro početak rumunjskog prvenstva, a onda se pripremiti za uzvrat", rekao je rumunjski napadač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.