UFC

Crna Zvijer nakon brutalnog nokauta: Radije bih se tukao sa Stipom nego Ngannouom

Foto: AP Photo/John Locher/Guliver Image

DERRICK LEWIS, strašni UFC-ov teškaš koji nosi nadimak "Crna Zvijer", ostvario je na protekloj UFC priredbi jednu od najvećih pobjeda u karijeri. U drugoj rundi je brutalno nokautirao Curtisa Blaydesa i time potvrdio status kao jedan od najvećih izazivača za pojas teškaškog prvaka.

Na pressici nakon borbe otkrio je kako je baš takav nokaut bio plan od početka borbe: "Čekao sam da krene u rušenje. Ništa me drugo nije zanimalo. Znao sam da ću ga dočekati na aperkat ili koljeno kad krene u bacanje". 

Osvrnuo se i na eventualnu novu šansu za naslov prvaka: "Nema mi smisla da pričam o tome da ću se boriti za titulu kada je došao Jon Jones i vjerojatno će on dobiti šansu. Nije mi bitno što će se dogoditi. Stipe ili Francis? Da mogu birati, radije bih se borio sa Stipom. Volim hrvače", zaključio je Lewis.

Podsjetimo, Miočić i Ngannou bit će glavna borba večeri na UFC  260 priredbi koja će se održati 27. ožujka u Las Vegasu. Lewis se već borio s Miočićevim protivnikom. U najgoroj borbi u povijesti teške kategorije slavio je odlukom sudaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.