hnl

Cvitanović: Stanje u Hajduku je dramatično

Foto: Screenshot HRT

HAJDUK je jučer izgubio kod kuće od Gorice 4:2 i na zimsku pauzu odlazi s tri uzastopna poraza.

Hajduk je bio očajan protiv Gorice koja je najavila pobjedu na Poljudu i to je ostvarila. Gosti su slavili s dva gola Kristijana Lovrića iz penala te po jednim Matara i More. Situaciju u Hajduku je u HRT-ovoj emisiji Stadion komentirao Igor Cvitanović.

"Dramatično je ovo što se događa u Hajduku. Izgubili su sedam od 14 utakmica ove sezone. Od samog početka utakmice Hajdukova obrana bila je konfuzna. Napravili su jako puno sitnih pogrešaka i pojedinačnih gluposti kao što su dva penala koja su skrivili na Lovriću. Gorica je jako dobra momčad. Bez obzira na to u kakvom je stanju, Hajduk nikad nije lako pobijediti na Poljudu. No, oni su u tome uspjeli i pokazali su da su na pravom putu da se bore za visoke pozicije u prvenstvu", rekao je legendarni Dinamov napadač.

Utakmicu je sudio Ivan Bebek koji prvi penal na Lovriću isprva nije sudio, ali se predomislio na intervenciju VAR-a.

"Nije mi jasno zašto Bebek nije odmah dosudio penal jer je bio dosta očit. No, u tim situacijama igrači jako često sapliću sami sebe, a Bebek se toga u karijeri nagledao. Nasreću, VAR mu je pomogao. Kod drugog penala nemam što reći, sve je bilo čisto", rekao je sudački ekspert Mario Strahonja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.