TRANSFERI

Daily Mail: Klopp je u Njemačkoj pronašao zamjenu za Lovrena. Košta 40 milijuna eura

Foto: EPA

LIVERPOOL radi na dovođenju Ozana Kabaka iz Schalkea, piše Daily Mail. Prvak Engleske želi turskog reprezentativca dovesti kao zamjenu za Dejana Lovrena koji napušta klub i odlazi u ruski Zenit

Lovrenov debitantski gol za Liverpool

Schalke je već neko vrijeme u velikoj rezultatskoj krizi i mnogi mladi talenti u klubu traže izlaz, a među njima je i Kabak koji je stigao prošle godine iz Stuttgarta. 

Klopp ima vezu

Kabak tek ima 20 godina, a već je standardni turski reprezentativac i nogometaš kojeg od ranije prate Manchester City, Borussia Dortmund i Juventus. 

Trener Liverpoola Jürgen Klopp u jako je dobrim odnosima s trenerom Schalkea Davidom Wagnerom, pa ga je informirao o tome kako je Kabak dobar izbor za Liverpool. 

Schalke bi za Kabaka tražio 40 milijuna eura, a s obzirom na događanja u svijetu koja najviše ovise o pandemiji koronavirusa, nije izgledno da bi Liverpool platio taj iznos. 

Pregovori su mogući

Ipak, njemački klub voljan je pregovarati oko iznosa odštete ako bi Liverpool u dogovor ugradio određene bonuse koji bi ovisili o učinku igrača u Engleskoj.

Kabak je ove sezone 26 puta zaigrao za Schalke i zabio tri gola, a koliko je očajna bila sezona Schalkea, najbolje govori to da je s ta tri gola Kabak četvrti najbolji strijelac kluba u sezoni. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.