Transferi

Daily Mail: Milan konkurenciju Anti Rebiću dovodi iz West Hama

Foto: Gulliver Image

KRILNI napadač Felipe Anderson želja je Milana, koji se bori za naslov u Serie A. Tu je vijest danas objavio Daily Mail.

Brazilac je trenutno na posudbi u Portu gdje je odigrao samo četiri službene utakmice upisavši tek jednu asistenciju. Nedavno je ispao iz kadra za ligaške utakmice i povratak s posudbe u West Ham se čini kao realna opcija.

Rebić je ove sezone za Milan nastupio u 14 susreta

Ipak, 27-godišnjak nije u planovima West Hamovog menadžera Davida Moyesa te mu se po povratku u London sprema nova posudba, ovog puta u Milan.

Ondje bi trebao biti konkurencija hrvatskom reprezentativcu Anti Rebiću. On je ovog ljeta za pet milijuna eura otkupljen od Eintrachta, a ove sezone je nastupio u 14 utakmica postigavši jedan pogodak uz osam asistencija.

Anderson je u Italiji već igrao za Lazio

U Milanu vjerojatno nisu nezadovoljni Rebićem, nego žele do kraja sezone ojačati kadar koji se bori za naslov i trenutno drži prvo mjesto u Serie A s tri boda prednosti ispred Intera.

S druge strane, Anderson je već igrao u Italiji, točnije u Laziju, iz kojeg je na ljeto 2018. godine stigao u West Ham za 38 milijuna eura.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.