TRANSFERI

Daily Mail: Solskjaer uskoro dobiva dva pojačanja, a odlazi mu napadač

Foto: Guliver Image/ Getty Images

PRVI put u posljednjih šest godina izvršni direktor Manchester Uniteda nije otišao s momčadi na predsezonsku turneju. Glavni operativac s Old Trafforda Ed Woodward ostao je u Engleskoj gdje završava dva velika posla u finišu prijelaznog roka, prenosi britanski Daily Mail.

United trenutno vodi pregovore oko kupovine najboljeg engleskog stopera, Harryja Maguirea iz Leicester Cityja, a žele dovesti i veznjaka Newcastlea Seana Longstaffa.

Woodward se trebao pridružiti momčadi u Australiji, Singapuru i Šangaju gdje u četvrtak United završava pripreme prijateljskom utakmicom protiv Tottenhama, ali je ostao kod kuće, gdje ima daleko važnijeg posla.

Tome je razlog i nešto raniji završetak prijelaznog roka za premierligaše koji će biti zatvoren osmog kolovoza pa klubovi imaju tri tjedna manje nego inače za privođenje poslova kraju i pojačavanje svojih momčadi.

Solskjaer dobio dva pojačanja, očekuje barem još toliko

Ole Gunnar Solskjaer ovo ljeto dobio je dosad dva pojačanja, Aarona Wan-Bissaku i Daniela Jamesa, a očekuju se još barem dva dolaska, ali i pokoji odlazak.

Ako Englezi ne uspiju kupiti Maguirea iz Leicestera, okrenut će se Kalidouu Koulibalyju iz Napolija kojeg vide kao alternativu za engleskog reprezentativca. Problem je i u dogovoru s Newcastleom koji svog veznjaka Longstaffa cijeni na 50 milijuna funti, dok Woodward ne želi dati više od 20.

Traži se i zamjena za Romelua Lukakua ako ode u Italiju i potpiše za Inter gdje ga raširenih ruku čeka trener Antonio Conte. United je odbio ponudu Talijana tešku 54 milijuna funti proteklog vikenda. Napadač nije nastupio ni u jednoj predsezonskoj prijateljskoj utakmici, što znači da je njegovoj avanturi u dresu Crvenih vragova sigurno došao kraj.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.