Dalić otkazao trening i dao igračima slobodno. To je bio i najavio

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

ZLATKO DALIĆ otkazao je trening koji se u četvrtak trebao održati u trening-kampu u Neuruppinu. Nakon remija protiv Albanije (2:2), poslije kojeg hrvatska reprezentacija ima samo jedan bod u prva dva kola Europskog prvenstva, Dalić je dao igračima slobodno.

Već uobičajeno, na prvom treningu nakon utakmice vježbaju samo igrači koji nisu bili u početnih 11, dok prvotimci imaju regeneraciju. Ovoga puta izbornik je dao slobodno i ostatku momčadi kako bi se ekipa odmorila i resetirala uoči ključne utakmice protiv Italije. Dva izgubljena boda protiv Albanije golom primljenim u sudačkoj nadoknadi stavila su Hrvatsku u tešku poziciju. Protiv aktualnih europskih prvaka sada joj igra samo pobjeda, a možda čak ni to neće biti dovoljno.

Od petka u uobičajenom ritmu

Od petka se hrvatska reprezentacija vraća uobičajenom ritmu. Do utakmice protiv Italije, koja je na rasporedu 24. lipnja, hrvatski igrači imat će tri treninga. Onaj posljednji trebao bi se održati u nedjelju Leipzigu, gdje se igra utakmica, no možda Dalić ponovno povuče potez kao i prije Albanije, kada je posljednji trening odradio u kampu umjesto na stadionu u Hamburgu.

Od Neuruppina do Leipziga ima 255 km, slično kao i od Neuruppina do Hamburga (215 km), pa bi hrvatska vrsta u nedjelju mogla trenirati u svojoj bazi, a potom se autobusom uputiti u Leipzig.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.