Dalić: Ovo je neuspjeh

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo u teoriji ima nadu za prolazak u osminu finala. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića, no u osmoj minuti sudačke nadoknade, odnosno u zadnjem napadu na utakmici, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije.

Utakmicu je komentirao Zlatko Dalić. "Teško je pronaći prave riječi. Zadnja minuta Albanija, zadnja danas. Mogu čestitati dečkima, ali ovo nije naš turnir. Primili smo gol nakon našeg napada. Igrač je bio sam sa strane, fantastično je pogodio. Nadoknadu ne želim komentirati.

Niste u pravu, dobro smo izgledali. Imali smo taktiku da ne primimo gol u prvom poluvremenu. Dogovor je bio igrati u posjedu i biti odgovorni. Ne možemo utjecati na to kako će završiti, imali smo sve u svojim rukama. Hvala navijačima koji su nas bodrili, najviše sam razočaran zbog ljudi koji su nas pratili. Ovo je neuspjeh", rekao je Dalić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.