Dambrauskas se pohvalio uspjehom u Grčkoj. Slijedio je šou hajdukovaca u komentarima

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

PROŠLO je točno godinu dana otkako je Valdas Dambrauskas postao trener grčkog OFI-ja s Krete. Cilj je bio grčki klub samo zadržati u ligi prošle sezone, no ove je pokazao da su on i ekipa spremni za puno više od toga. Osim AEK-a, ove sezone je i s 1:0 pobijedio PAOK, drugoplasiranu momčad na ljestvici.

Dambrauskas, dakle, radi sjajan posao u Grčkoj, a sada se i oglasio na svojim društvenim mrežama povodom godišnjice u novom klubu. Objavio je niz fotografija i poruku na svojim profilima na Facebooku i Instagramu, a na oba mjesta su mu komentare zasuli navijači Hajduka.

For the club, that will celebrate 100 year anniversary soon, one year or one season is very little… One year in human...

Objavljuje Valdas DambrauskasSrijeda, 25. listopada 2023.

"Za klub koji će uskoro proslaviti 100 godina postojanja, jedan godina ili jedna sezona u toj povijesti je jako malo vremena. Ipak, jedna godina u životu čovjeka ili sezona u životu trenera može izgledati kao cijela vječnost. Danas je točno godinu dana otkako sam sletio na Kretu i prihvatio ovaj izazov", napisao je Litavac pa dodao:

"Godina puna uspona i padova, napretka i razočaranja, dobrih i loših dana. Godina novih iskustava, novih prijatelja, novih uspomena i novih emocija. Godina koju ću teško ikad zaboraviti. Dajte sljedeću, najbolje tek mora doći."

"Vrati se u Hajduk", "Cijenimo ono što imamo tek kad bez toga ostanemo", "Čestitke, treneru, žao mi je zbog načina na koji je sve završilo..." i "Valdas, vrati se u Hajduk, trebamo te", samo su neki od komentara.