HRVATSKA REPREZENTACIJA

Danas igraju i Dalićeva i Bišćanova Hrvatska. Evo gdje možete gledati utakmice

Foto: EPA

DANAS je na rasporedu dupli program hrvatske reprezentacije. Od 17 sati U-21 reprezentacija lovi plasman na Europsko prvenstvo 2021. utakmicom protiv Litve u Puli. 

Bišćanovoj reprezentaciji potrebna je pobjeda i najmanje remi Grčke protiv Škotske u borbi za drugo mjesto u skupini. To drugo mjesto može, a i ne mora donijeti plasman na završni turnir.

Mlada Hrvatska u teškoj situaciji

Na Euro mladih plasirat će se devet pobjednika skupina i pet najboljih drugoplasiranih, uz domaćine Mađarsku i Sloveniju. Nakon posljednjeg kola formirat će se tablica pet drugih najboljih drugoplasiranih i tada će biti poznati svi putnici na završnicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Hrvatska se tako našla u teškoj situaciji nakon što je ispustila vodstvo 2:0 kod Škotske u posljednjoj utakmici. Prijenos utakmice možete gledati na HNTV-u.

Dalićeva Hrvatska u borbi za ostanak

Od 20:45 seniorska reprezentacija dočekuje Portugal u posljednjem kolu Lige nacija. Izabranici Zlatka Dalića bore se za ostanak u elitnoj skupini, a na Poljud europski prvak stiže bez rezultatskog imperativa jer je Francuska osigurala prvo mjesto koje vodi u završni turnir.

Što je Hrvatskoj potrebno za ostanak u eliti možete pročitati ovdje.

Prijenos utakmice je na Novoj TV.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.