DANSKA - FRANCUSKA OD 16 SATI Tko će na Hrvatsku?

Foto: Index

NA stadionu Lužnjiki s početkom u 16 sati odigrat će se posljednji susret skupine C iz koje će Hrvatska dobiti suparnika u osmini finala. Danska i Francuska prve su dvije ekipe u skupini i međusobno će odlučiti o prvoj poziciji.

Francuska nakon dva kola ima maksimalan učinak, uz dvije teške i neuvjerljive pobjede protiv Australije i Perua. Prolazak skupine je osiguran, a bod protiv Danske dovoljan im je za prvo mjesto i mirno čekanje raspleta u skupini D. Danska s druge strane treba bod za plasman u drugu fazu ili sve osim pobjede Australije nad Peruom.

Prema nekim najavama, Francuska bi mogla igrati u izmijenjenom sastavu, uz odmaranje nekolicine glavnih igrača kao što je Paul Pogba. Ovo je jedna od najboljih francuskih ekipa u povijesti, talenta imaju i više nego dovoljno, a toga je svjestan i izbornik Deschamps: "Imamo vrhunsku ekipu, punu dobrih pojedinaca. Ne bojim se da momci s klupe neće odraditi posao."

Potencijalne postave:

Danska (4-2-3-1): Schmeichel; Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Stryger Larsen; Schone, Delaney; Cornelius, Eriksen, Braithwaite; Jorgensen

Francuska (4-2-3-1): Mandanda; Sidibe, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante, Nzonzi; Dembele, Griezmann, Lemar; Giroud.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.