DARKO MILIČIĆ

Darko Miličić vratio se košarci, pogledajte kako izgleda na terenu

Foto: Twitter

DARKO MILIČIĆ, najpoznatiji po tome da je izabran drugi na NBA draftu 2003., odmah iza LeBrona Jamesa, vratio se košarci.

Miličić je nedavno potpisao s ekipom I can play koja igra u drugoj regionalnoj ligi Srbije, a Srbin je ubacio samo dva poena. Na terenu je proveo skoro cijelo prvo poluvrijeme, a u drugom nije ulazio u igru zbog ozljede ramena. Prema fotografijama s utakmice vidi se da ima problema s kilogramima

Srpski 213 centimetara visoki centar završio je s ozbiljnom košarkaškom karijerom 2012., osvojio je NBA prsten s Detroit Pistonsima, ali nikada nije opravdao visoki izbor na draftu. Jedan je od rijetkih velikih promašaja tog drafta jer su nakon njega izabrani budući članovi Kuće slavnih kao što su Carmelo Anthony, Chris Bosh i Dwyane Wade.

Poznatiji je po ekscentričnom ponašanju van terena. Za sebe kaže da je četnik i seljak u duši. Na njegovom tijelu postoji tetovaža Draže Mihailovića koju je jednom prilikom na koncertu Baje Malog Knindže napojio pivom.

"Ljudi vide kako napijam četnika i kažu vidi seljaka. Pa što?! Ja sam seljak u duši i četnik i bit ću uvijek četnik. Nije u redu da ja pijem, četnici ništa, a vruće je."

Pored toga, Miličić se okušao u kick-box karijeri rekavši da je to isto kao i kad ode u kafić. Potom je uložio u voćarstvo, ima plantažu jabuka u blizini Novog Sada i izvozi za Rusiju. Našao je tu sebe, tvrdi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.