Davis Cup: Argentinci završili maksimalno, Đoković i Zimonjić nisu dovršili posao



TENISKA reprezentacija Argentine pobijedila je Kazahstan u Buenos Airesu 5-0 te se time maksimalnim rezultatom plasirala u polufinale natjecanja.

U subotnjim je dvobojima Juan Ignacio Chela najprije dobio Jevgenija Koroljeva 2-6, 6-2, 6-0, da bi potom Juan Monaco nadigrao Mihaila Kukuškina 6-4, 6-1. U polufinalnom srazu Argentinci čekaju pobjednika ogleda između Švedske i Srbije. Gosti, veliki favoriti i aktualni prvaci, uoči trećeg dana vode 2-1.

Đoković i Zimonjić nisu dovršili posao


Davis Cup reprezentacija Argentine i dalje čeka suparnika u polufinalu ovogodišnjeg izdanja Davis Cupa. Priliku osigurati dvoboj s "Gaučosma" propustio je srbijanski par, Nenad Zimonjić i Novak Đoković

Najbolji pojedinačni i šesti najbolji tenisač u paru, barem po ATP-ovu renkingu, nisu bili dovoljno jaki za odličnu švedsku kombinaciju Simon Aspelin / Robert Lindstedt, koja je Halmstadu donijela domaćima prvi bod slavivši 6-4, 7-6(5), 7-5.

Juan Ignacio Chela u posljednji je tren određen za meč nakon što je propustio prvi dan zbog ozljede koljena. Favorizirani su gosti meč konačno izgubili baš pri njegovu servisu u 12. gemu trećeg seta.

Branitelji naslova trebali bi do očekivane pobjede doći sutra. Trebao bi dvoboj riješiti najbolji igrač svijeta Novak Đoković. Očekuje se da će pobjednik Wimbledona zaigrati prvi meč u nedjelju protiv Michaela Ryderstedta.

 Davis Cup, četvrtfinale:


Švedska – Srbija 1-2

Aspelin / Lindstadt – Đoković / Zimonjić 6-4, 7-6(5), 7-5

Argentina – Kazahstan 5-0

Chela – Koroljev 2-6, 6-2, 6-0

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.