Del Bosque ostaje španjolski izbornik i nakon Eura 2012



BEZ OBZIRA na rezultat koji španjolska nogometna reprezentacija postigne na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini idućeg ljeta, nakon turnira nastavit će je voditi Vicente del Bosque.

O produljenju ugovora sa 60-godišnjim izbornikom španjolske je novinare izvijestio predsjednik tamošnjega nogometnog saveza (RFEF) Angel Maria Villar, istaknuvši da je s Del Bosqueom postigao sporazum.

"Vicente se raduje nastavku posla, bez obzira na to što napravimo u Poljskoj i Ukrajini. On je velikan koji nas je zadužio povijesnim uspjehom ", rekao je Villar. Ugovor formalno nije potpisan, ali to za predsjednika ne predstavlja nikakav problem. "Za mene je verbalni dogovor jednako vrijedan koliko i pisani ugovor", istaknuo je Villar.

Del Bosque je reprezentaciju preuzeo ujesen 2008. godine nakon što su Španjolci pod vodstvom Luisa Aragoñesa osvojili naslov europskih prvaka u Austriji i Švicarskoj. Osvojio je potom s manje-više istim sastavom Del Bosque svjetski naslov u Južnoafričkoj Republici prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.