Di Mariji prijetili da će mu ubiti obitelj ako dođe u Argentinu. Ide kod Messija?

Foto: EPA

LEGENDARNI argentinski krilni napadač Angel Di Maria (36) od prošlog ljeta ponovno nosi dres Benfice. Benfica je bila prvi Di Marijin klub u Europi, u koji je stigao iz Rosario Centrala, a zatim je nastupao za Real Madrid, Manchester United i PSG. U velikoj karijeri osvojio je sve na klupskoj i reprezentativnoj razini.

Benfica je završila kao drugoplasirana u prvenstvu, a Di Maria je bio sjajan sa 17 golova i 15 asistencija i tako dokazao da još nije za otpis, ali već sada je poznato da će na ljeto promijeniti sredinu. Nakon Copa Americe završit će reprezentativnu karijeru, a neće niti produljiti ugovor s Benficom i birat će novi klub.

Prvotna namjera navodno mu je bila vratiti se u matični Rosario Central u kojem je sve počelo, ali njegova obitelj u Rosariju počela je dobivati strašne prijetnje iz nepoznatih razloga. Na Di Marijinoj kući osvanuo je grafit s natpisom "Recite svom sinu Angelu da se više ne vraća u Rosario jer ćemo mu inače ubiti člana obitelji".

Promijenio odluku

Obitelj je dobila policijsku zaštitu, a Di Maria je prijetnje očito shvatio ozbiljno jer više svjetskih medija piše kako će umjesto u domovinu otići kod svog prijatelja Lea Messija u Inter Miami.  Di Maria i Messi bili su veliki klupski rivali dok su igrali za Real Madrid i Barcelonu, ali privatno su veliki prijatelji i obojica dolaze iz Rosarija.

S reprezentacijom Argentine osvojili su sve što su mogli, a Di Maria je u pothvate osvajanja Copa Americe i Svjetskog prvenstva ugradio golove u finalima. Brazil je u finalu Copa Americe na Maracani potopio majstorskim lobom, a zabio je i Francuzima u Kataru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.