Di Marzio: Conte zbog smrti Mihajlovića i Viallija razmišlja o povratku u Italiju

Foto: EPA-EFE

ANTONIJU CONTEU na kraju sezone istječe ugovor s Tottenhamom, koji mu je već ponudio produljenje, ali talijanski stručnjak za sada ga ne želi potpisati, nego se želi fokusirati na sadašnjost. Time je samo pojačao nagađanja da će se na ljeto vratiti kući u Italiju, objašnjava Gianluca Di Marzio. Conte je u posljednjih nekoliko mjeseci izgubio tri bliska prijatelja - Gian Piera Vetronea, Gianlucu Viallija i Sinišu Mihajlovića - što ga je nagnalo na promišljanja o životu i njegovim pravim vrijednostima. 

"Ponekad preveliku važnost dajemo poslu, obitelji ostavljamo sa strane, a morali bismo biti s njima. Onda se dogode ovakve stvari i natjeraju te na razmišljanje", rekao je nedavno Conte na konferenciji za medije komentirajući smrti bivših zvijezda Serie A svoje generacije.

Za sada je Conte od Tottenhama tražio status quo i zamolio da o novom ugovoru razgovaraju tek nakon sezone. Iako se čini da je skloniji povratku u Italiju da bi bio bliže obitelji, nema naznaka da je savjetovao klubu da razmišlja o alternativi na klupi.