HNL

Diamantakos oduševljen Hajdukom: Imamo dobre igrače i komunikaciju

Screenshot: YouTube

KAKO je potvrdio trener Hajduka Hari Vukas, novi napadač Hajduka Dimitrios Diamantakos konkurirat će za sutrašnji susret trećeg kola HNL-a protiv Slaven Belupa.

Ovaj 27-godišnji Grk bi protiv Koprivničana mogao upisati prvi nastup za Bile nakon što je u prva dva prvenstvena kola odrađivao suspenziju koju je vukao iz Njemačke. Stigao je iz tamošnjeg drugoligaša St. Paulija bez odštete i potpisao ugovor na tri godine. Na službenim Hajdukovim stranicama osvrnuo se na dosadašnji period u redovima Splićana.

"Odradio sam dobre pripreme sa suigračima. Nažalost, nije mi bilo dopušteno igrati u prve dvije utakmice, ali napokon mogu igrati i spreman sam pomoći svojim suigračima da pobijedimo protiv Slaven Belupa", optimistično je najavio Grk.

"Ako budemo igrali svoju igru, nećemo imati problema. Moramo biti usredotočeni na sebe i uzeti ova tri boda."

Prema ostvarenom u prva dva kola, čini se kako Diamantakos nije puno nedostajao Hajduku. Ipak, njegovi će golovi biti vitalni u borbi za Europu i ostale ambicije Splićana ove sezone.

"Momčad je odlično startala u sezonu sa šest bodova iz prve dvije utakmice. Moramo nastaviti u istom smjeru. Imamo dobre igrače i odličnu komunikaciju iako sam ovdje tek dva tjedna. Stručni stožer me poznaje, ja poznajem njih i mislim da s momčadi na terenu mogu napraviti dobre stvari", zaključio je Diamantakos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.